lunes, 20 de diciembre de 2010

Bon nadal i feliç 2011!!

Amb aquesta foto un vull desitjar un bon nadal que disfruteu molt de la familia i que tingueu molts regals
, i que feu moltes festes i sobretot us desitjo que passeu les festes amb la gent que més estimeu en aquest món

jueves, 7 de octubre de 2010

ELS SISTEMES OPERATIUS




El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines. El sistema operatiu serveix per gestionar els recursos en un terminal (ja sigui un ordinador personal, un telèfon mòbil, etc). El sistema operatiu actua com a amfitrió dels diversos programes d'aplicació que normalment corren sobre una màquina. Una de les principals funcions és gestionar els detalls de l'operació del maquinari, de manera que els diversos programes no se n'hagin d'ocupar, alleugerint i fent més fàcil així el procés de programació d'aquestes aplicacions. La gran majoria d'ordinadors, des de telèfons mòbil, ordinadors personals, videoconsoles fins a supercomputadors, usen algun tipus de sistema operatiu. Els sistemes operatius (S.O.) es classifiquen pel tipus de tecnologia (Unix i d'altres com Windows), per la propietat i llicència d'ús (propietari o codi obert), estat de desenvolupament (històrics com DOS, OS/2, etc... o actius com GNU/Linux i Windows), tipus d'aplicació (GNU/Linux, i Windows, són d'aplicació general, per exemple), d'ordinador personal (DOS, Apple), exclusivament mainframe (AIX), funcionament exclusivament en temps real o de sistema integrat (QNX), si és per a un PDA, quin propòsit té (producció, recerca, oci, etc). Evidentment, aquesta classificació pot ser transversal.
Primers sistemes operatius i historicamente importants
CTSS (Compatible TimeShare System, desenvolupat per l'Institut Tecnològic de Massachusetts per Corbato, et al)
Incompatible Timesharing System (Incompatible Timeshare System, desenvolupat per l'Institut Tecnològic de Massachusetts per a una computadora DEC 10 / 20 mainframes)
Sistema operatiu THE (per Dijkstra et al)
Multics (projecte comú de desenvolupament d'un SO per part de Bell Labs, GE, i l'Institut Tecnològic de Massachusetts)
Master programme desenvolupat per Leo Computers, Leo III en 1962.
Vegeu Cronologia dels sistemes operatius.


MÉS CONEGUTS


Windows 3.1: Microsoft prenc una decisió, fer un sistema operatiu que tingués una interfície gràfica amigable per l'usuari, i com a resultat va obtenir Windows. Aquest sistema mostra icones a la pantalla que representen diferents arxius o programes, als quals es pot accesar al donar-los doble clic amb el punter del ratolí. Totes les aplicacions elaborades per a Windows s'assemblen, pel que és molt fàcil aprendre a utilitzar nou programari un cop après les bases.

 Windows 95: El 1995, Microsoft va introduir una nova i millorada versió del Windows 3.1. Les millores d'aquest SO inclouen suport multitasques i arquitectura de 32 bits, permetent així córrer millors aplicacions per millorar l'eficàcia del treball.

 Windows NT: Aquesta versió de Windows s'especialitza en les xarxes i servidors.Amb aquest SO es pot interactuar de forma eficaç entre dos o més ordinadors.

 OS / 2: Aquest SO va ser fet per IBM. Té suport de 32 bits i la seva interfície és molt bona. El problema que presenta aquest sistema operatiu és que no se li ha tat el suport que es mereix pel que fa a aplicacions es refereix.

 
Mac OS: Els ordinadors Macintosh no serien tan populars com ho són si no tinguessin el Mac OS com a sistema operatiu de planta. Aquest sistema operatiu és tan amigable per l'usuari que qualsevol persona pot aprendre a usar-lo en molt poc temps. D'altra banda, és molt bo per a organitzar arxius i usar-los de manera eficaç.Aquest va ser creat per Apple Computer, Inc

 UNIX: El sistema operatiu UNIX va ser creat pels laboratoris Bell d'AT & T el 1969 i és ara usat com una de les bases per a la supercarretera de la informació. Unix és un SO multiusuari i multitasca, que corre en diferents ordinadors, des de superordinadors, Mainframes, minicomputadoras, ordinadors personals i estacions de treball. Això vol dir que molts usuaris pot estar fent servir una mateixa computadora per mitjà de terminals o utilitzar moltes d'elles



lunes, 4 de octubre de 2010

Bueno com m'agrada tant el hip -hop us poso una foto d'un dels millors cantants de rap que hi ha español es diu nach i les seves cançons parlen sobre l'ambit social , la pobresa , els politics , etc. Va ser el primer cantant de rap que vaig sentir i encara em  segueix sorprenent les seves cançons. espero que us agradi. deww

jueves, 23 de septiembre de 2010

BENVINGUTSS!!!!

Em dic Jose Vizuete sóc alumne de el colegi Sant Antoni Maria Claret em fet un blog a informatica i aixó es una informació basica sobre mi.
M'agrada molt el hip-hop per aixó el meu blog es titula així es la meva forma de viure la musica, la roba , etc el meu estil es el hip-hop i es el que mes m'agrada perque es l'estil que es viu al carrer i m'edentifico molt amb ell.Tambe practico el boxe que es el meu esport favorit. Aquest es el meu ultim any al meu institut i aquets anys que e pasat aqui he tingut moments bon i dolents pero en general em porto una bona experiencia i alguna gente que no oblidare mai i que son molt especial per mi i espero seguir amb ells molt de temps.

Espero que us agradi el meu blog.DEW